Trött på att hantera manuella avtal? Se då hit

Arbetar du på en arbetsplats där man fortfarande hanterar avtal manuellt? Då har jag en riktigt smart och bra lösning som hjälper er att automatisera hela avtalsprocessen, från början till slut. Det är ju ett faktum att framtiden är digitaliserad inom de flesta områdena inom tidigare manuella arbetsuppgifter och med digital avtalshantering med Oneflow tar ni klivet in i en enklare och smartare framtid då man sparar både tid, pengar och får en mer effektiv avtalsprocess med massvis av smarta funktioner.

Skapa snabba avtal och mallar med bestämda redigeringsbehörigheter

Med Oneflow kan man inte bara skapa digitala avtal på nolltid, man kan även från grunden bygga mallar, hantera videoformat och välja vad för information kollegorna eller undertecknare har rätt till att både se och redigera. Möjligheterna är många och ännu en fördel med att processen sker digitalt är att alla avtal uppdateras i realtid när någon med behörighet går in och ändrar någonting, oavsett om avtalet redan är skickat. Man kan även välja att få direkta notiser när någon exempelvis varit inne och undertecknat eller uppdaterat avtalet.

Säkerhetsskyddade avtal som enkelt signeras via exempelvis BankID

Med digital avtalshantering från Oneflow medföljer också e-signering vilket innebär att man online kan signera avtalet på ett säkert och juridiskt bindande sätt genom flertalet olika valmöjligheter. Det vanligaste sättet är att man använder sig av BankID, men möjligheter till att signera via ett enkelt klick, SMS- och mejl finns även det. Du bestämmer helt själv vad som passar bäst. Man kan också under hela den här processen känna sig fullkomligt säker då alla signerade avtal skyddas med någonting som kallas för kvalificerad elektronisk försegling, vilket innebär att innehållet inte på något som helst sätt kan ändras. Ta steget mot enklare och smartare avtalshantering med Oneflow idag.